Skoči do osrednje vsebine

Predlog strategije razvoja radijskih in televizijskih programov v okviru pristojnosti Akos v obdobju med 2021 in 2025

Agencija objavlja predlog Strategije razvoja radijskih in televizijskih programov v okviru pristojnosti Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije v obdobju med 2021 in 2025 ter zainteresirano javnost vabi, da do vključno 31. 1. 2021 na naslov agencije (Stegne 7, 1000 Ljubljana) ali na elektronski naslov info.box@akos-rs.si (z obveznim sklicem na opravilno številko 0070-3/2020) predloži pisne pripombe, predloge ter mnenja.

Agencija je pred pripravo predloga strategije pripravila in objavila Izhodišča strategije razvoja radijskih in televizijskih programov v okviru pristojnosti Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije v obdobju med 2021 in 2025, v katerih je na zainteresirano javnost naslovila vprašanja in jo povabila k posredovanju konstruktivnih predlogov in pripomb, ki bodo agenciji v pomoč pri pripravi predloga strategije. V zastavljenem roku je agencija prejela odzive javnosti in nanje že odgovorila.

Po prejemu odziva zainteresirane javnosti na predmetni predlog strategije bo agencija oblikovala končno verzijo dokumenta in ga predložila v soglasje Svetu za radiodifuzijo, nato pa posredovala Ministrstvu za kulturo.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava