Skoči do osrednje vsebine

Agencija je objavila javni razpis z javno dražbo za dodelitev radijskih frekvenc v radiofrekvenčnih pasovih 2300 MHz in 3600 MHz za lokalno uporab

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča zainteresirano javnost, da je v razglasnem delu Uradnega lista št. 112/23 z dne 3. 11. 2023 objavila Sklep o uvedbi javnega razpisa z javno dražbo za dodelitev radijskih frekvenc v radiofrekvenčnih pasovih 2300 MHz in 3600 MHz za lokalno uporabo.

Agencija objavlja razpisno dokumentacijo s podrobnejšimi pogoji javnega razpisa in navodili za oddajo ponudb. Zainteresirane ponudnike vabi, da oddajo ponudbe do 20. decembra 2023 do 10. ure na spletnem naslovu: https://jr.akos-rs.si/.

Agencija bo v skladu s poglavjem B razpisne dokumentacije odgovarjala na prejeta pisna vprašanja, ki jih bo v zvezi z razpisom prejela do 15. novembra 2023, in jih objavljala sproti, najkasneje pa do 30. novembra 2023. Pisna vprašanja lahko pošljete na naslov: gasper.gabersek@akos-rs.si. Na vprašanja, ki jih bo prejela po navedenem roku, agencija ne bo odgovarjala.  

Za pomoč pri pripravi ponudbe agencija objavlja tudi obrazce iz razpisne dokumentacije.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava