Obvestilo zainteresiranim ponudnikom o prekinitvi teka roka za predložitev ponudb na javni razpis za podelitev štirih pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Ljubljane

Agencija obvešča vse zainteresirane ponudnike, da skladno z določbo 1. odstavka 6. člena Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (Ur. l. 36/20, v nadaljevanju: ZZUSUDJZ) roki na predmetnem javnem razpisu trenutno (v obdobju, določenem z 2. členom ZZUSUDJZ) ne tečejo, kar izrecno velja tudi za rok za predložitev ponudb na javni razpis.

Prvotni rok za predložitev ponudb na javni razpis je bil 8. 4. 2020 (objava z dne 6. 3. 2020), kasneje pa je bil podaljšan do 22. 4. 2020 (objava z dne 27. 3. 2020).

Agencija bo natančen rok za predložitev ponudb na javni razpis objavila po tem, ko bo znan datum prenehanja ukrepov iz ZZUSUDJZ.

Več o poslovanju agencije v času izrednih ukrepov in odstopanjih od pravil upravnega poslovanja, ki veljajo na podlagi ZZUSUDJZ, preberite  na tej povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava