Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja odgovore na pripombe k predlogu Splošnega akta o dodatnih varnostnih zahtevah in omejitvah.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenija objavlja odgovore na pripombe zainteresirane javnosti k predlogu Splošnega akta o dodatnih varnostnih zahtevah in omejitvah.

Prvi predlog Splošnega akta o dodatnih varnostnih zahtevah in omejitvah je agencija objavila na svoji spletni strani 6. aprila 2023 ter pozvala zainteresirano javnost, naj poda pripombe, predloge in dopolnitve. Agencija je v okviru predmetnega (istega) postopka sprejemanja splošnega akta nato pripravila nov predlog in ga dala v daljše javno posvetovanje zaradi posledic poplav v Republiki Sloveniji. Veliko pripomb, prejetih v prvem delu posvetovanja, kasneje ni bilo več relevantnih. V odgovorih je agencija poskusila povzeti vse relevantne pripombe, ki se nanašajo na predlog splošnega akta, katerega javno posvetovanje se je zaključilo 18. septembra 2023.

Pripombe so podali Združenje za informatiko in telekomunikacije Gospodarske zbornice Slovenije, Telemach Slovenija, Telekom Slovenije, T - 2 in Huawei Technologies Ljubljana.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava