Obvestilo o poslovanju agencije

Stranke in druge obiskovalce agencije obveščamo, da morajo skladno z drugim odstavkom 5. člena Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Uradni list RS, št. 147/21, v nadaljevanju: odlok) osebe, ki so uporabniki storitev ali udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti agencije, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenja ali testiranja (PCT).

Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT se izvaja ob vstopu na recepciji agencije in se opravi z dokazili iz 2. in 6. člena odloka. Osebam, ki ne izpolnjujejo pogoja PCT, se ne dovoli uporabe storitve oziroma udeležba ali prisotnost pri izvajanju dejavnosti agencije (drugi in četrti odstavek  5. člena odloka).

Prav tako je na podlagi 11. člena Odloka ob vstopu v prostore agencije obvezna uporaba zaščitne maske pri gibanju in zadrževanju v vseh prostorih agencije (izjeme od tega ukrepa so določene v 12. členu odloka), na podlagi 13. člena pa je obvezno razkuževanje rok

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava