Nujno obvestilo glede poslovanja agencije

Da bi čim bolj omejila možnost širjenja »koronavirusa – COVID-19«, agencija do preklica uvaja nekatere preventivne ukrepe poslovanja.

Agencija naproša vse deležnike in prebivalce, da različne vloge, predloge za uporabniške spore ter druge obrazce v čim večji možni meri oddajo po elektronski poti – preko portala eVloge  ali preko elektronske pošte na naslov: info.box@akos-rs.si. Če je le mogoče, se izognite osebni oddaji vlog in drugih obrazcev na sedežu agencije. Posamezne vloge in obrazce, ki so dostopni na spletni strani agencije, je mogoče poslati tudi po navadni pošti na naslov agencije (Stegne 7, 1000 Ljubljana).

Do nadaljnjega bo agencija vso dokumentacijo odpošiljala samo po elektronski ali navadni pošti, osebni prevzem dokumentov na sedežu agencije ne bo mogoč.

Začasno bodo ukinjene tudi nekatere aktivnosti agencije, kot so javni posveti in delavnice ter sestanki, ki se jih udeležuje večje število ljudi. Prav tako do nadaljnjega ne bo delovala brezplačna številka 080 27 35, ki je namenjena informacijam v zvezi z uporabniškimi spori.

Hvala za razumevanje.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava