Skoči do osrednje vsebine

Odgovor agencije na pripombe k predlogu spremembe Splošnega akta o načinu izračuna plačil za uporabo radijskih frekvenc in objava predloga o dodatnih spremembah tega akta

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja odgovor na prejete pripombe k predlogu spremembe Splošnega akta o načinu izračuna plačil za uporabo radijskih frekvenc, ki ga objavila na svoji spletni strani. Agencija je v roku za oddajo pripomb prejela mnenje Telekoma Slovenije, ki ga ja objavila na spletni strani in zdaj nanj odgovarja.

Agencija objavlja tudi predlog dodatnih sprememb Splošnega akta o načinu izračuna plačil za uporabo radijskih frekvenc in ga daje v vnovično javno obravnavo. Spremembe se nanašajo na faktor B za pasove nad 23.600 MHz.

Agencija tako vabi zainteresirano javnost, da poda pripombe na predlog dodatnih sprememb, in sicer, do najkasneje14. decembra 2023, na naslov Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana ali na info.box@ako-rs.si. Pri tem se sklicujte na številko 0073-14/2023.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava