Skoči do osrednje vsebine

Obvestilo v zvezi z odpiranjem prejetih ponudb za Javni razpis za dodelitev radijskih frekvenc za zagotavljanje javnih komunikacijskih storitev v radiofrekvenčnem pasu 2100 MHz

Agencija obvešča zainteresirano javnost, da bo javno odpiranje prejetih ponudb za Javni razpis za dodelitev radijskih frekvenc za zagotavljanje javnih komunikacijskih storitev v radiofrekvenčnem pasu 2100 MHz, potekalo v ponedeljek, 4. 10. 2021, ob 14. uri, in sicer v sejni sobi na sedežu agencije (Stegne 7, Ljubljana).

Hkrati agencija izpostavlja še, da morajo posamezniki, ki so uporabniki storitev, udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti agencije skladno z drugim odstavkom 5. člena Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (UL RS, št. 147/21, 149/21, 152/21), v nadaljevanju: odlok), izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenja ali testiranja (PCT).

Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT se izvaja ob vstopu na recepciji agencije in se opravi z dokazili iz 2. člena odloka. Osebam, ki ne izpolnjujejo pogoja PCT, se ne dovoli uporabe storitve oziroma udeležba ali prisotnost pri izvajanju dejavnosti agencije (četrti odstavek  7. člena odloka).

Prav tako je na podlagi 11. člena odloka ob vstopu v prostore agencije obvezna uporaba zaščitne maske pri gibanju in zadrževanju v vseh prostorih agencije (izjeme od tega ukrepa so določene v 12. členu odloka), na podlagi 13. člena pa je obvezno razkuževanje rok.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava