Skoči do osrednje vsebine

Objava odgovorov na pripombe na Osnutek razpisne dokumentacije za javni razpis z javno dražbo za dodelitev radijskih frekvenc v radiofrekvenčnih pasovih 2300 MHz in 3600 MHz za lokalno uporabo in objava popravljenega Osnutka za ponovno javno obravnavo

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja odgovore na prejeta mnenja in pripombe zainteresirane javnosti na Osnutek razpisne dokumentacije za javni razpis z javno dražbo za dodelitev radijskih frekvenc v radiofrekvenčnih pasovih 2300 MHz in 3600 MHz za lokalno uporabo. Osnutek razpisne dokumentacije je agencija objavila na svoji spletni strani in zainteresirano javnost povabila k podaji mnenj in pripomb. Agencija je te objavila na spletni strani.

Agencija zdaj objavlja tudi popravljen Osnutek razpisne dokumentacije za javni razpis z javno dražbo za dodelitev radijskih frekvenc v radiofrekvenčnih pasovih 2300 MHz in 3600 MHz za lokalno uporabo in ga daje v vnovično javno obravnavno. Zainteresirana javnost lahko poda mnenja in pripomb na popravljen osnutek razpisne dokumentacijedo vključno 22. marca 2023. Po proučitvi teh bo agencija pripravila sklep o uvedbi javnega razpisa in razpisno dokumentacijo. Agencija želi pridobiti odziv zainteresirane javnosti zlasti glede vključitve možnosti izbire najmanjšega sprejemljivega izbora občin in dodatne dražbe, kar je v pripetem dokumentu tekst, označen z rumeno barvo.  

Pripombe in mnenja lahko pošljete po navadni pošti na naslov: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na: info.box@akos-rs.si Pri pošiljanju se obvezno sklicujte na številko 38144-2/2022.

 

Aktualne novice

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava