Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja odgovor na prejete pripombe k predlogu Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev in dopolnjen predlog Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja odgovor na pripombe zainteresirane javnosti, prejete v postopku javnega posvetovanja o predlogu Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev, ki je bil objavljen 28. novembra 2022 na spletni strani agencije. Do roka je agencija prejela mnenja in pripombe Sekcije operaterjev elektronskih komunikacij pri GZS – SOEK, ki jih je objavila na spletni strani 4. januarja 2023. Odgovori agencije na prejete pripombe so v priponki.

Zaradi upoštevanja nekaterih pripomb je agencija dopolnila predlog Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev. Ker se s tem prvotni predlog spreminja, agencija dopolnjen predlog Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev ponovno posreduje v javno obravnavo in ga objavlja v priponki.

Agencija vabi zainteresirano javnost, da posreduje pripombe, predloge ali dopolnitve k dopolnjenem predlogu Splošnega akta o spremljanju in nadzoru porabe storitev do vključno 2. marca 2023. Pripombe, predloge ali dopolnitve lahko pošljete v pisni obliki na naslov: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, p. p. 418, 1001 Ljubljana ali na elektronski naslov: info.box@akos-rs.si.

Pri pošiljanju se obvezno sklicujte na številko 0073-38/2022.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava