Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja nov datum delavnice za izvajalce elektronskih komunikacijskih storitev, ki ponujajo storitve končnim uporabnikom

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije zaradi drugega dogodka s področja delovanja, ki je relevanten za vabljene na delavnico za izvajalce elektronskih komunikacijskih storitev, ki ponujajo storitve končnim uporabnikom, prestavlja izvedbo delavnice iz 24. novembra na 28. november 2022 ob 13. uri. S tem agencija vabljenim omogoča udeležbo na vseh zanje pomembnih dogodkih.

Delavnica agencije je namenjena tematiki izvajanja določb Zakona o elektronskih komunikacijah, ki urejajo obveznosti izvajalcev storitev, povezanih z obveščanjem naročnikov ob spreminjanju pogojev, določenih v naročniški pogodbi (192. člen ZEKom-2 oziroma prej veljavni 129. člen ZEKom-1) ter tematiki v zvezi z implementacijo 186. in 187. člena ZEKom-2.

Napotki za prijavo udeležbe ostajajo nespremenjeni. Vabljeni izvajalci elektronskih komunikacijskih storitev lahko svojo udeležbo potrdite na elektronskem naslovu info.box@akos-rs.si (sklic: 024-2/2022) do najkasneje 21. novembra 2022 do 10. ure. Zaradi upoštevanja preventivnih ukrepov v zvezi z virusom COVID-19 agencija vabljene naproša, da se delavnice udeležita največ po dva predstavnika vsakega vabljenega udeleženca. Za več informacij lahko pokličete na 01/583 63 50. Delavnica bo potekala na sedežu agencije, v sejni sobi v drugem nadstropju. Ob prihodu se registrirate na recepciji v prvem nadstropju agencije.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava