Skoči do osrednje vsebine

Vabilo zainteresirani javnosti k udeležbi na javni predstavitvi javnega razpisa za dodelitev radijskih frekvenc za analogno zvokovno radiodifuzijo – splošni 2021/1

Agencija je 5. 3. 2021 na svoji spletni strani objavila razpisno dokumentacijo za javni razpis za dodelitev radijskih frekvenc za analogno zvokovno radiodifuzijo – splošni 2021/1. Skladno z razpisno dokumentacijo agencija na svoji spletni strani sproti objavlja tudi odgovore na zahteve za dodatna pojasnila in obvestila v zvezi z razpisom.

Agencija na tem mestu obvešča zainteresirano javnost, da se bo javna predstavitev razpisa oziroma razpisne dokumentacije, napovedana z objavo z dne 23. 3. 2021, izvedla ob napovedanem terminu, to je v torek, 30. 3. 2021, ob 10.00 uri. Javna predstavitev, ki je v prvi vrsti namenjena potencialnim ponudnikom na javni razpis, se bo izvedla v obliki videokonference. Fizična prisotnost na predstavitvi ne bo mogoča.

Agencija zainteresirano javnost obvešča, da je rok za prijavo na javno predstavitev podaljšan do ponedeljka, 29. 3. 2021, do konca dneva. Prijave pošljitena elektronski naslov martin.hari@akos-rs.si. Prijava naj vsebuje tudi naslednje podatke:

  • ime in priimek udeleženca,
  • navedbo firme pravne osebe, ki jo predstavlja,
  • elektronski naslov (za posredovanje povezave do videokonference).

Udeležencem, ki so interes za udeležbo že izrazili, se ni treba ponovno prijavljati.

Prijavljenim udeležencem bo agencija na v prijavi navedeni elektronski naslov posredovala povezavo do videokonference in morebitne druge informacije. Povezava bo posredovana v ponedeljek, 29. 3. 2021, oziroma najkasneje v torek, 30. 3. 2021, zjutraj (prijavljenim kasneje).

Vse informacije o javnem razpisu so dostopne na tej povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava