Skoči do osrednje vsebine

Zaključek javnega posvetovanja k osnutku Splošnega akta o izvensodnem reševanju sporov med uporabniki in ponudniki platform za izmenjavo videov

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je 22. februarja 2022 objavila poziv zainteresirani javnost k predložitvi morebitnih pripomb, predlogov ali mnenj k osnutku Splošnega akta o izvensodnem reševanju sporov med uporabniki in ponudniki platform za izmenjavo videov. Zainteresirana javnost je imela možnost za podajo svojih prispevkov do najkasneje 24. marca 2022.

Agencija do tega roka, pa tudi ne do datuma priprave tega dokumenta, pripomb k objavljenemu osnutku Splošnega akta o izvensodnem reševanju sporov med uporabniki in ponudniki platform za izmenjavo videov ni prejela. Ker pripomb na osnutek ni bilo, agencija ugotavlja, da je javno posvetovanje v zvezi s tem splošnim aktoma zaključeno.

Splošni akt bo tako sprejet v vsebini, kakršna je bila javnosti predstavljena 22. februarja 2022, ko je bil dan v javno posvetovanje. Po sprejetju bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije.

 

 

 

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava