Skoči do osrednje vsebine

Odgovori na zahtevo za dodatna pojasnila v zvezi z javnim razpisom za podelitev petih (5) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Zahod R2 in petih (5) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiod

Agencija v skladu s točko 3.1 razpisne dokumentacije za javni razpis za podelitev petih (5) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Zahod R2 in petih (5) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Vzhod R2 objavlja odgovore na zahtevo za dodatna pojasnila. Navedena so vprašanja, ki jih je agencija prejela od 24. 5. do vključno 7. 6. 2021, in odgovori agencije.

Prvi del vprašanj iz obdobja do vključno 23. 5. 2021 in odgovorov nanje je dostopen na tej povezavi.

S to objavo je agencija v skladu s točko 3.1 razpisne dokumentacije objavila vse odgovore na vprašanja ponudnikov, s čimer se šteje, da so vsi morebitni ponudniki z odgovori seznanjeni. Agencije obvešča morebitne ponudnike, da se je rok za podajo zahtev za dodatna pojasnila iztekel  7. 6. 2021 ob 12. uri.

Vse podatke v zvezi z javnim razpisom lahko najdete na tej povezavi.

Odgovori agencije na prejeta vprašanja do vključno 7. 6. 2021

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava