Skoči do osrednje vsebine

Odgovori agencije na prejete pripombe k predlogu Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop ter nov predlog Priporočila

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja odgovore na pripombe in predloge iz javnega posvetovanja o predlogu Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop. Predlog Priporočila je agencija na svoji spletni strani objavila 19. 1. 2024, prejete pripombe pa 11. 3. 2024. Agencija je na podlagi pripomb v javnem posvetovanju nadgradila predlog Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop, zaradi večjih sprememb vsebine pa daje novi predlog Priporočila v vnovično javno posvetovanje.   

Agencija vabi zainteresirano javnost, da do 6. maja 2024 posreduje pripombe ali dopolnitve k predlogu Priporočila na naslov Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov: info.box@ako-rs.si, pri pošiljanju pa se obvezno sklicujte na številko 0073-2/2024.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava