Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja nov predlog Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je 19. januarja 2024 objavila predlog Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop, prejela pripombe in jih objavila 11. marca 2024.  Agencija je nato 29. marca 2024 objavila odgovor agencije na te pripombe in hkrati nov predlog Priporočila. Prejete pripombe na nov predlog so bile objavljene 15. maja 2024, odgovor agencije nanje pa 21. junija 2024.

Agencija je na osnovi vseh pripomb v javnem posvetovanju nadgradila Priporočilo o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop, zaradi sprememb vsebine pa daje ta novi nadgrajeni predlog Priporočila o ravnanju operaterjev v primeru neutemeljenih ali nerazumnih zahtev za operaterski dostop tudi v vnovično javno posvetovanje.

Agencija tako vabi zainteresirano javnost, da do 23. avgusta 2024 posreduje pripombe ali dopolnitve k predlogu priporočila na naslov: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov: info.box@ako-rs.si, pri pošiljanju pa se obvezno sklicujte na številko 0073-2/2024.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava