Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za podelitev dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Zahod R2 in dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Vzhod R2

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča zainteresirano javnost, da je v razglasnem delu Uradnega lista RS št. 71/2023 z dne 30. 6. 2023 objavila Sklep o uvedbi javnega razpisa za podelitev dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Zahod R2 in dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Vzhod R2.

Zainteresirane ponudnike vabi k oddaji ponudb do 28. avgusta 2023 do 12. ure.

Agencija objavlja razpisno dokumentacijo z navodili za oddajo ponudb. V pomoč pri pripravi ponudb je agencija pripravila obrazce v Wordu, ki so sicer že zajeti v razpisni dokumentaciji.

Agencija bo v skladu s točko 3.1 razpisne dokumentacije odgovore na zahteve ponudnikov za dodatna obvestila in pojasnila objavljala sproti. Rok za podajo zahtev v slovenskem jeziku je do 11. avgusta 2023 do 12. ure.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča zainteresirano javnost, da je na spletni strani dne 3. 7. 2023 vnovič objavila razpisno dokumentacijo, obrazce za oddajo ponudbe in Sklep o uvedbi javnega razpisa za podelitev dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Zahod R2 in dveh (2) pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Vzhod R2. Objavljena dokumentacija je v priponkah.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava