Skoči do osrednje vsebine

Agencija prestavlja javni posvet in podaljšuje rok za posredovanje pripomb k predlogu Priporočila v zvezi s postopki zagotavljanja pokrivanja nepokritih oziroma slabše pokritih območij z mobilnimi omrežji

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS podaljšuje rok za posredovanje pripomb, predlogov ali dopolnitev k predlogu Priporočila v zvezi s postopki zagotavljanja pokrivanja nepokritih oziroma slabše pokritih območij z mobilnimi omrežji, ki ga je na svoji spletni strani objavila 4. februarja 2022.

Zainteresirana javnost lahko tako do vključno ponedeljka, 21. marca 2022, posreduje pripombe, predloge ali dopolnitve k predlogu Priporočila v zvezi s postopki zagotavljanja pokrivanja nepokritih oziroma slabše pokritih območij z mobilnimi omrežji. Vse pripombe in predloge pošljite na naslov: AKOS, Stegne 7, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov: info.box@akos-rs.si. Pri tem se obvezno sklicujte na številko 0073-3/2022.

Agencija tudi prestavlja javni posvet, predviden za 28. februar, na ponedeljek, 14. marca 2022 ob 13. uri. Javni posvet bo potekal prek videokonferenčnega sistema.

Vsem, ki bi želijo biti na posvetu prisotni, agencija tudi podaljšuje rok za prijavo, in sicer do vključno četrtka, 10. marca. 2022. Udeležbo prijavite na elektronski naslov gasper.gabersek@akos-rs.si. Prijava naj vsebuje ime in priimek udeleženca ter elektronski naslov za posredovanje povezave do videokonference.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava