Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja odgovor na prejete pripombe k predlogu Splošnega akta o minimalnih zahtevah pri načrtovanju in gradnji stavbne fizične in pasivne komunikacijske infrastrukture ter razdelilnih točk

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja odgovor na prejete pripombe zainteresirane javnosti k predlogu Splošnega akta o minimalnih zahtevah pri načrtovanju in gradnji stavbne fizične in pasivne komunikacijske infrastrukture ter razdelilnih točk, ki je bil objavljen 16. januarja 2023 na spletni strani agencije.

Agencija je na prošnjo Sekcije operaterjev elektronskih komunikacij pri GZS  (SOEK) podaljšala rok za javno razpravo. Do izteka roka je agencija prejela pripombe Inženirske zbornice Slovenije, družb  RUNE ENIA d.o.o., T-2, d.o.o., A1 Slovenija, d.d. ter Telemach Slovenija, d.o.o. Agencija je po izteku roka prejela še naknadni popravek pripomb, ki jih je poslal operater A1 Slovenija, d.d. Pripombe je agencija 27. februarja 2023 objavila na svoji spletni strani. Odgovor agencije je v priponki.

 

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava