Skoči do osrednje vsebine

Dopolnitev javnega poziva za izkaz tržnega interesa in dodatna pojasnila zainteresiranim investitorjem v elektronska komunikacijska omrežja

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je 14. 7. 2023 objavila javni poziv za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij naslednje generacije oziroma nadgradnjo ali razširitev obstoječih omrežij s prenosno hitrostjo najmanj 100 Mb/s k uporabniku, ki mu je na voljo 24/7, ne glede na število uporabnikov, prisotnih v tem omrežju, na celotnem območju Republike Slovenije v naslednjih treh letih.

Na osnovi prejete dopolnitve vloge s strani Ministrstva za digitalno preobrazbo in pa prejetih vprašanj v zvezi z javnim pozivom, agencija objavlja dopolnjen javni poziv za izkaz tržnega interesa, odgovore na prejeta vprašanja, za večjo preglednost pa še dopolnjen javni poziv z označenimi dopolnitvami.

Rok za izkaz tržnega interesa in posredovanje podatkov ostaja nespremenjen, kar je 14. september 2023, rok za posredovanje pisnega obvestila z dodatnimi podatki (dopolnitev, št.: 0041-8/2023/14) pa je 2. oktober 2023.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava