Skoči do osrednje vsebine

Vabilo zainteresirani javnosti k udeležbi na javni predstavitvi javnega razpisa za podelitev šestih pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Ljubljane

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je 24. 12. 2021 na svoji spletni strani objavila razpisno dokumentacijo za javni razpis za podelitev šestih pravic razširjanja radijskega programa v digitalni radiodifuzni tehniki na območju Ljubljane.

Agencija obvešča zainteresirano javnost, da bo v ponedeljek, 24. 1. 2022, ob 10.00, izvedla javno predstavitev razpisa oziroma razpisne dokumentacije. Javna predstavitev, ki je v prvi vrsti namenjena potencialnim ponudnikom na javni razpis, se bo izvedla v obliki videokonference. Fizična prisotnost na predstavitvi ne bo mogoča.

Rok za prijavo na javno predstavitev je v petek, 21. 1. 2022, do konca dneva. Prijave pošljitena elektronski naslov martin.hari@akos-rs.si. Prijava naj vsebuje tudi naslednje podatke:

  • ime in priimek udeleženca,
  • če udeleženec predstavlja pravno osebo, navedbo firme pravne osebe,
  • elektronski naslov (za posredovanje povezave do videokonference).

Prijavljenim udeležencem bo agencija na v prijavi navedeni elektronski naslov posredovala povezavo do videokonference in morebitne druge informacije. Povezava bo predvidoma posredovana v ponedeljek, 24. 1. 2022, do 9. ure zjutraj.

Vse informacije o javnem razpisu so dostopne na tej povezavi.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava