Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na javno poročanje po 39. plenarnem zasedanju BEREC

Trenutno predsedujoči BEREC Jeremy Godfrey (ComReg, Irska) bo skupaj z vodjema delovnih skupin za mednarodno gostovanje ter trge in ekonomske analize predstavil rezultate 39. zasedanja odbora regulatorjev. Javna predstavitev bo potekala v Bruslju 19. junija 2019 ob 14:00 (srednjeevropski čas). Predsedujoči vabi vse zainteresirane strani, da se udeležijo dogodka osebno ali prek spleta v živo. Glavne teme, ki bodo predstavljene med dogodkom, so:

  • mednarodno gostovanje;
  • podatkovno gospodarstvo;
  • delovni sporazumi z RSPG.

Predsednik BEREC bo med javno predstavitvijo razglasil tudi začetek štirih javnih posvetovanj o naslednjih dokumentih:

  • osnutek smernic BEREC o minimalnih merilih za vzorčno ponudbo v zvezi z obvezo transparentnosti;
  • osnutek poziva k začetnemu prispevku zainteresiranih strani o smernicah BEREC o merilih za dosledno uporabo člena 61 (3);
  • osnutek smernic BEREC za predlogo za priglasitev v skladu s členom 12 (4) Direktive Evropskega parlamenta in Sveta 2018/1972;
  • osnutek smernic BEREC o skupnih merilih za ocenjevanje sposobnosti upravljanja številskih virov s strani podjetij, ki niso ponudniki elektronskih komunikacijskih omrežij ali storitev, in tveganja izčrpanja virov oštevilčenja, če so številke dodeljene takim podjetjem.

Za fizično udeležbo se je treba do 16. junija predhodno registrirati, dogodek pa bo mogoče v živo spremljati tudi preko spletne strani BEREC.

Na daljavo je mogoče vprašanja za diskusijo posredovati preko Twitterja z oznako #BERECpublic ali preko spletne pošte: press@berec.europa.eu. Posnetek dogodka bo kasneje objavljen na Youtube kanalu organa BEREC.

Več o dogodku na povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava