Skoči do osrednje vsebine

BEREC vabi na javno poročanje po 55. plenarnem zasedanju

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča javnost, da organ evropskih regulatorjev za elektronske komunikacije (BEREC) v sredo, 14. junija 2023, ob 14. uri, vabi na virtualno javno poročanje s predstavitvijo izsledkov iz 55. plenarnega zasedanja odbora regulatorjev BEREC, ki se bo odvijal ta teden v Budvi. Prenos dogodka bo neposredno prek spletne strani BEREC.

Predstavili bodo zadnje potrjeni in objavljene dokumenti ter pobude s plenarnega zasedanja odbora regulatorjev. Med temi so tudi prispevki organa BEREC k nizu ukrepov Evropske komisije, in sicer: prispevek na Raziskovalno posvetovanje o prihodnosti sektorja povezljivosti in pripadajoče infrastrukture, mnenje na osnutek Gigabitnega priporočila ter analiza predloga za Akt o gigabitni infrastrukturi.

Deležnikom bo omogočeno neposredno zastavljanje vprašanj, ta pa je možno poslati tudi vnaprej na: communications@berec.europa.eu ali prek spletnega obrazca. Obravnavani dokumenti bodo na voljo po 13. juniju 2023. Dodatne informacije o dogodku so na voljo na povezavi.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava