Vabilo zainteresirani javnosti, da izrazi interes za udeležbo na javni predstavitvi javnega razpisa za dodelitev radijskih frekvenc za analogno zvokovno radiodifuzijo – splošni 2021/1

Agencija je 5. 3. 2021 na svoji spletni strani objavila razpisno dokumentacijo za javni razpis za dodelitev radijskih frekvenc za analogno zvokovno radiodifuzijo – splošni 2021/1. Skladno z razpisno dokumentacijo agencija na svoji spletni strani sproti objavlja tudi odgovore na zahteve za dodatna pojasnila in obvestila v zvezi z razpisom.

Agencija obvešča zainteresirano javnost, da bo v primeru zadostnega interesa izvedla tudi javno predstavitev razpisa oziroma razpisne dokumentacije. Predviden termin predstavitve, ki bi bila v prvi vrsti namenjena potencialnim ponudnikom na javni razpis, je torek, 30. 3. 2021, ob 10.00 uri. Javna predstavitev bi se izvedla v obliki videokonference.

Agencija zato zainteresirano javnost vabi, da najkasneje do četrtka, 25. 3. 2021, do konca dneva po elektronski pošti izrazijo svoj interes za udeležbo na javni predstavitvi razpisa na elektronski naslov: martin.hari@akos-rs.si. Najava interesa naj vsebuje tudi naslednje podatke:
-    ime in priimek udeleženca,
-    navedbo firme pravne osebe, ki jo predstavlja,
-    elektronski naslov (za morebitno posredovanje povezave do videokonference).

V primeru izvedbe javne predstavitve bo agencija najmanj en dan pred izvedbo predstavitve na v prijavi navedeni elektronski naslov posredovala točen termin predstavitve, povezavo do videokonference in druge potrebne podatke v zvezi z udeležbo.

Vse informacije o javnem razpisu so dostopne na tej povezavi.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava