Skoči do osrednje vsebine

Priporočilo v zvezi s postopki zapiranja kontaktnih točk Pošte Slovenije

Agencija objavlja predlog Priporočila v zvezi s postopki zapiranja kontaktnih točk Pošte Slovenije. Predlog priporočila vsebuje ukrepe, s katerimi se želi Pošto Slovenije v primerih, ko namerava zapreti kontaktno točko, spodbuditi k proaktivnemu iskanju rešitev, ki bi bile sprejemljive za Pošto Slovenije in za lokalno skupnost. S predlogom priporočila agencija predlaga tudi ukrepe za okrepitev komunikacije med Pošto Slovenije in lokalno skupnostjo ter uporabniki, in sicer tako fizičnimi osebami kot tudi podjetji z območja, na katerem namerava Pošta Slovenije zapreti kontaktno točko. Agencija izraža pričakovanje, da sta dobra komunikacija z lokalnimi skupnostmi in uporabniki ter kvalitetno izvajanje univerzalne poštne storitve ena izmed temeljnih ciljev in usmeritev Pošte Slovenije. 

Agencija vabi zainteresirano javnost, da do vključno 13. 2. 2020 posreduje pripombe, predloge ali dopolnitve k predlogu priporočila.

Vse pripombe, predloge ali dopolnitve pošljite v navedenem roku na naslov AKOS, Stegne 7, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov: info.box@akos-rs.si. Pri tem se obvezno sklicujte na številko 0073-1/2020.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava