Skoči do osrednje vsebine

Osnutek strategije za spodbujanje regulativne predvidljivosti na trgu elektronskih komunikacij za obdobje 2022 – 2024

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je na podlagi drugega odstavka 88. člena Zakona o elektronskih komunikacijah pripravila predlog nove triletne strategije regulacije trga elektronskih komunikacij, ki se nanaša na obdobje 2022 – 2024. Strategija sledi usmeritvam predhodne Strategije regulacije trga elektronskih komunikacij za obdobje 2019 - 2021 za spodbujanje regulativne predvidljivosti in hkrati upošteva trende in cilje Evropske unije na tem področju.

Agencija ob tem vabi zainteresirano javnost, da do vključno 24. 1. 2022 posreduje konstruktivne predloge in pripombe, ki bodo agenciji v pomoč pri pripravi končne vsebine strategije. Pri nekaterih področjih so posebej izpostavljena vprašanja, ki jih je po mnenju agencije smiselno nasloviti na zainteresirano javnost, kar pa ne pomeni, da se mora javnost v svojih odzivih omejiti na odgovarjanje na zastavljena vprašanja.

Zainteresirana javnost naj predloge pošlje na naslov agencije (AKOS, Stegne 7, 1000 Ljubljana) ali na elektronski naslov: info.box@akos-rs.si, pri tem pa se obvezno sklicujte na opravilno številko 0070-1/2021/1.

Agencija bo prejeta mnenja in pripombe podrobno proučila in jih smiselno upoštevala.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava