Skoči do osrednje vsebine

Javni poziv za pridobitev mnenj zainteresirane javnosti glede dodelitve treh številk skrajšanega izbiranja iz območja 116QRT, namenjenih storitvam z družbeno vrednostjo

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije objavlja javni poziv za pridobitev mnenj zainteresirane javnosti glede dodelitve treh številk skrajšanega izbiranja iz območja 116QRT in za izkaz interesa za pridobitev odločb o dodelitvi nacionalnih šestmestnih številk skrajšanega izbiranja.

Predmet javnega poziva so tri proste nacionalne šestmestne številke skrajšanega izbiranja iz območja 116QRT, in sicer:

  • 116 006 – telefon za pomoč žrtvam kaznivih dejanj,
  • 116 016 – telefon za pomoč žrtvam nasilja nad ženskami,
  • 116 117 – zdravstvena klicna služba za primere, ki niso smrtno nevarni.

Agencija želi z objavo poziva ugotoviti interes za pridobitev odločb o dodelitvi navedenih številk. Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati ponudniki storitev z družbeno vrednostjo, so opisani v objavljenem javnem pozivu za izvajanje storitev.

Rok za oddajo mnenj je do vključno 18. decembra 2023. Zainteresirana javnost lahko pošlje svoja mnenja oziroma vloge na naslov Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike, p. p. 418, 1001 Ljubljana ali po elektronski pošti na: info.box@akos-rs.si, s sklicem na številko 38210-4/2023.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava