Skoči do osrednje vsebine

Agencija pripravila predlog Splošnega akta o načinu določanja območij pokrivanja za odločbe o dodelitvi radijskih frekvenc za opravljanje analogne radiodifuzije

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča javnost, da je na podlagi šestega odstavka 64. člena Zakona o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 130/2022, v nadaljevanju: ZEKom-2) pripravila predlog novega Splošnega akta o načinu določanja območij pokrivanja za odločbe o dodelitvi radijskih frekvenc za opravljanje analogne radiodifuzije. Predlog določa način določanja območij pokrivanja iz 3. točke prvega odstavka 64. člena ZEKom-2 za primere, ko je predmet odločbe dodelitev radijskih frekvenc za opravljanje analogne radiodifuzije. Z ZEKom-2 je v 319. členu agenciji naloženo, da v šestih mesecih od uveljavitve tega zakona izda splošne akte, ki so po tem zakonu obvezni.

Agencija vabi zainteresirano javnost, da do vključno 8. decembra 2022 posreduje pripombe, predloge ali dopolnitve k predlogu novega Splošnega akta o načinu določanja območij pokrivanja za odločbe o dodelitvi radijskih frekvenc za opravljanje analogne radiodifuzije. Pripombe, predloge ali dopolnitve lahko pošljete v pisni obliki na naslov: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: info.box@ako-rs.si.

Pri pošiljanju se obvezno sklicujte na številko 0073-16/2022.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava