Skoči do osrednje vsebine

Agencija objavlja predlog Splošnega akta za pregled in napoved postavitve omrežij ter izvedbo poizvedovanja po tržnem interesu za gradnjo visokozmogljivih omrežij

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča zainteresirano javnost, da je na podlagi 18. in 19. člena Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2) pripravila predlog novega Splošnega akta za pregled in napoved postavitve omrežij ter izvedbo poizvedovanja po tržnem interesu za gradnjo visokozmogljivih omrežij. Predlog temelji na novih določilih ZEKom-2, ki agenciji nalaga izvedbo geografskega pregleda o dosegu širokopasovnih omrežij in poizvedovanje po tržnem interesu za gradnjo visokozmogljivih omrežij.

Agencija vabi zainteresirano javnost, da do vključno 20. februarja 2023 posreduje pripombe, predloge ali dopolnitve k predlogu novega Splošnega akta za pregled in napoved postavitve omrežij ter izvedbo poizvedovanja po tržnem interesu za gradnjo visokozmogljivih omrežij. Pripombe, predloge ali dopolnitve lahko pošljete v pisni obliki na naslov: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, Stegne 7, p. p. 418, 1001 Ljubljana ali na elektronski naslov: info.box@akos-rs.si.

Pri pošiljanju se obvezno sklicujte na številko 0073-46/2022.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava