Skoči do osrednje vsebine

BEREC vabi na javno poročanje po 52. plenarnem zasedanju

Organ evropskih regulatorjev za elektronske komunikacije (BEREC) bo v sredo, 12. oktobra 2022, ob 14. uri v Bruslju izvedel javno poročanje s predstavitvijo izsledkov iz 52. plenarnega zasedanja odbora regulatorjev BEREC. Spremljanje bo omogočeno tudi na daljavo, preko spletne strani BEREC.

Na javnem poročanju bodo predstavljeni potrjeni in objavljeni dokumenti s plenarnega zasedanja odbora, dokumenti za javno razpravo, na voljo bo tudi čas za vprašanja sodelujočih.  Predstavljen bo tudi izvoljeni predsednik BEREC za leto 2024 in člani mini-boarda za prihodnje leto.

Objavljeni dokumenti, ki bodo predstavljeni so:

  • Berecova predhodna ocena plačil večjih ponudnikov vsebin telekomunikacijskim operaterjev in IP medmrežni delovni tok (v okviru trenutnih predpostavk)
  • Osnutek mnenja BEREC o delegirani uredbi Evropske komisije z ukrepi za zagotovitev učinkovitega dostopa do storitev za komunikacijo v sili preko enotne evropske številke 112:
  • BEREC veleprodajne smernice za mobilno gostovanje;
  • BEREC poročilo o 5G vrednostni verigi.

Predstavljeni bodo tudi naslednji dokumenti za javno razpravo:

  • Osnutek programa dela BEREC 2023 in
  • Osnutek poročila o orodjih operaterjev za kompenzacije in akreditacije pri poslovanju s končnimi uporabniki.

Deležnikom bo omogočeno neposredno zastavljanje vprašanj, pri čemer je potrebna predhodna registracija, ter posredovanje vprašanj vnaprej, po elektronski pošti na naslov: communications@berec.europa.eu. Celotna novica o javnem poročanju je dosegljiva na povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava