Skoči do osrednje vsebine

Agencija obvešča zainteresirano javnost o evropskem razpisu za projekte v okviru Digitalnega programa

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije obvešča javnost, da je na spletni strani Vlade RS in Evropske komisije objavljen tretji razpis za zbiranje predlogov/projektov v okviru Digitalnega programa, Instrumenta za povezovanje Evrope (CEF - Connecting Europe Facility). Razpisanih je več kot 240 milijonov evrov.

Evropska izvajalska agencija za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA - European Health and Digital Executive Agency) bo sofinancirala projekte skupnega evropskega interesa od 51 do 100 milijonov evrov, odvisno od teme/področja razpisa.

Cilj tretjega razpisa CEF – Digitalno (CEFDigital) je po navedbi v objavljenem razpisu podpreti projekte, ki pokrivajo naslednja tri področja:

Razpisi v okviru digitalnega programa CEF so odprti za pravne osebe, javne ali zasebne organe, ustanovljene v državah EU, vključno s čezmorskimi državami ali ozemlji. Za sodelovanje veljajo določene varnostne omejitve, ki so opredeljene v posameznem besedilu razpisa.Rok za prijavo je 17. januar 2024.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava