Skoči do osrednje vsebine

Objava odgovorov na prejete pripombe na predlog Programa dela in finančnega načrta za leto 2024 s predlogi tarif za leto 2024

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenija objavlja odgovore na pripombe zainteresirane javnosti k predlogu Programa dela in finančnega načrta za leto 2024 s predlogi tarif za leto 2024.

Predlog Programa dela in finančnega načrta za leto 2024 ter predloge tarif za leto 2024 je agencija objavila na svoji spletni strani 31. julija 2023. Agencija je po prejetem predlogu Sekcije operaterjev elektronskih komunikacij pri GZS (SOEK) rok za oddajo pripomb in mnenj v okviru javnega posvetovanja podaljšala do 8. septembra 2023. Pripombe in mnenja so do tega roka posredovali Dysnamic Spectrum Alliance (DSA), Akton telekomunikacijski inženiring, Telekom Slovenije in Sekcija operaterjev elektronskih komunikacij pri GZS (SOEK). Agencija zdaj objavlja odgovor na prejete pripombe.

Agencija dodaja še, da je v seznanitev prejela stališče Pošte Slovenije, ki se nanaša na model financiranja delovanja agencije na področju trga poštnih storitev. To stališče Pošta Slovenije ni posredovala kot pripombo oziroma dopolnitev v okviru postopka javnega posvetovanja o predlogu Programa dela in finančnega načrta za leto 2024 s predlogi tarif za leto 2024, tako ga agencija pri tem tudi ni upoštevala.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava