Vabilo iskalcem novih profesionalnih priložnosti

Četrtek, 12.01.2017

Na Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije razpisujemo prosta delovna mesta, zato v svoje vrste vabimo nove sodelavce. Če ste timski, pozitivno naravnani, motivirani, delavni, učljivi in predani skupnim ciljem, ki izhajajo iz poslanstva agencije, vas vabimo, da se nam pridružite.

Ponujamo vam:

  • strokovno izzivalno in ustvarjalno delo v dinamičnem timu strokovnjakov;
  • aktivno sodelovanje pri izvrševanju nalog Sektorja za podporne dejavnosti - Oddelek za informatiko, Sektorja za meritve in nadzor radiofrekvenčnega spektra in Sektorja za spremljanje infrastrukturnih investicij;
  • možnost stalnega izobraževanja in osebnega razvoja.


Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujete objavljene pogoje za zasedbo delovnih mest nam po elektronski pošti na naslov info.box@akos-rs.si pošljite svoj življenjepis v obliki Europass ter motivacijsko pismo, v katerem nam razložite svoj pogled na razvoj področja iz domene delovnega mesta, na katerega se prijavljate. Pismo naj ne bo daljše od ene A4-strani in naj vsebuje tudi razlago, zakaj se želite pridružiti agenciji, kje vidite svoj bodoči prispevek k izpolnjevanju njenih ciljev in katere so vaše zaposlitvene prednosti.


Vloge na razpisano delovno mesto Vodja oddelka II bo agencija sprejemala do vključno 20.1.2017, vloge na razpisana delovna mesta Področni podsekretar št. DM 717, Področni svetovalec I št. DM 718, Področni podsekretar št. DM 1206 pa do 31. 1. 2017.


Vloga na razpisano delovno mesto mora obvezno vsebovati naziv s številko delovnega mesta, na katerega se prijavljate ter reference, iz katerih bodo razvidna znanja in veščine, ki so potrebna za razpisano delovno mesto.


Na podlagi prispelih vlog bo agencija izbrala kandidate, s katerimi bo opravila razgovore in po potrebi izvedla strokovno in psihološko testiranje.

 

Iščemo strokovnjake:

 

1. Sektor za podporne dejavnosti, Oddelek za informatiko

 

 

2. Sektor za meritve in nadzor radiofrekvenčnega spektra

 

 

3. Sektor za spremljanje infrastrukturnih investicij

 

 

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.