Prosto delovno mesto

Četrtek, 25.10.2018

V Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije razpisujemo prosto delovno mesto in za čas 12 mesecev oziroma do vrnitve začasno odsotne uslužbenke v svoje vrste vabimo novega sodelavca ali novo sodelavko. Če ste timski, pozitivno naravnani, prožni, motivirani, delavni, učljivi in predani skupnim ciljem, ki izhajajo iz poslanstva agencije, vas vabimo, da se nam pridružite.

Ponujamo vam:
- strokovno izzivalno in ustvarjalno delo v dinamičnem timu strokovnjakov;
- aktivno sodelovanje pri izvrševanju nalog Sektorja za pravne zadeve;
- možnost stalnega izobraževanja in osebnega razvoja.

Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujete objavljene pogoje, nam do 11. novembra 2018 za delovno mesto Področni podsekretar  (m/ž) (št. A06-02) - določen čas po elektronski pošti na naslov info.box@akos-rs.si pošljite svoj življenjepis v obliki Europass ter motivacijsko pismo, v katerem nam razložite svoj pogled na razvoj področja iz domene delovnega mesta, na katerega se prijavljate. Pismo naj ne bo daljše od ene A4-strani in naj vsebuje tudi razlago, zakaj se želite pridružiti agenciji, kje vidite svoj bodoči prispevek k izpolnjevanju njenih ciljev in katere so vaše zaposlitvene prednosti.

Vloga na razpisano delovno mesto obvezno mora  vsebovati naziv s številko delovnega mesta, na katerega se prijavljate ter reference, iz katerih bodo razvidna znanja in veščine, ki so potrebna za razpisano delovno mesto.

Na podlagi prispelih vlog bo agencija izbrala kandidate, s katerimi bo opravila razgovore in izvedla strokovno in psihološko testiranje.

 

 

 


 

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.