Skoči do osrednje vsebine

Vabilo operaterjem na predstavitev Geoportala AKOS

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije je vzpostavila nov spletni portal (Geoportal AKOS) za dostop in pregledovanje nekaterih prostorskih podatkov, ki jih agencija uporablja pri svojem vsakodnevnem delu, in ki predstavljajo dodano vrednost ter uporabne informacije za splošno in strokovno javnost. Številni prostorski podatki elektronskih komunikacij v Republiki Sloveniji so z Geoportalom AKOS prvič prikazani ter javno objavljeni, zato ima portal tudi precejšnjo uporabno vrednost za operaterje elektronskih komunikacij ter druge javne gospodarske infrastrukture.

Na delavnici, ki bo v torek, 28. 5. 2019, ob 10. uri v prostorih agencije, bo agencija operaterjem elektronskih komunikacij ter druge javne gospodarske infrastrukture predstavila funkcionalnosti in vsebino Geoportala AKOS, sledila pa bo tudi kratka predstavitev portala eAnalitik, ki je namenjen prikazu podatkov na trgu elektronskih komunikacij v Republiki Sloveniji.

Prosimo za predhodno prijavo udeležbe najkasneje do četrtka, 23. 5. 2019, do 14. ure na elektronski naslov info.box@akos-rs.si, s sklicem na številko 3820-3/2019. Zaradi omejenih kapacitet predavalnice je število prisotnih omejeno na 2 osebi na posameznega operaterja.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava