Ministrstvo objavilo javni razpis za sofinanciranje gradnje širokopasovnih omrežij naslednje generacije v koroški, podravski in pomurski statistični regiji

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 3. javni razpis iz naslova Programa razvoja podeželja 2014-2020. Namenjen je operaterjem elektronskih komunikacij za sofinanciranje gradnje širokopasovnih omrežij naslednje generacije.

Gospodinjstvom v koroški, podravski in pomurski statistični regiji, ki so bele lise, bo omogočeno sofinanciranje gradnje širokopasovnih omrežij naslednje generacije kot odprtih komunikacijskih omrežij s ciljem omogočiti odprt širokopasovni dostop naslednje generacije s prenosno hitrostjo najmanj 100 Mbit/s in dostop do elektronskih komunikacijskih storitev na območjih, kjer širokopasovna omrežja naslednje generacije še niso zgrajena in hkrati ni tržnega interesa za njihovo gradnjo v naslednjih treh letih.

Roki za predložitev vlog na javni razpis, razpisna dokumentacija ter vse ostale informacije in kontakti so dostopni na povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava