Skoči do osrednje vsebine

BEREC še zadnjič letos vabi na javno poročanje po plenarnih zasedanjih

Med vsebino, ki bo 11. 12. 2019 v Bruslju predstavljena deležnikom na zadnjem javnem poročanju po plenarnih zasedanjih BEREC v letošnjem letu, bodo tudi rezultati študije o vplivu različnih faktorjev na investicije v visoko zmogljiva omrežja elektronskih komunikacij in poročilo z javne razprave o vplivu 5G na regulacijo. Nadalje bosta aktualni predsednik BEREC Jeremy Godfrey in Dan Sjöblom, slednji bo organu predsedoval v letu 2020, predstavila izsledke javne razprave o programu dela BEREC 2020 in srednjeročni strategiji 2021 – 2023.

Podrobneje bodo vodje dveh ekspertnih delovnih skupin »končni uporabniki« in »načrtovanje in prihodnji trendi« predstavili izsledke z zasedanj, odgovarjali pa bodo tudi na vprašanja prisotnih.

Posebna pozornost na poročanju bo namenjena tudi smernicam o minimalnih merilih za vzorčno ponudbo v zvezi z obvezo transparentnosti in smernicam za predlogo za priglasitev v skladu s členom 12 (4) Direktive Evropskega parlamenta in Sveta 2018/1972, ki so bile potrjene in objavljene pred kratkim.

Naznanjen bo tudi začetek javne razprave za dva dokumenta: (1) Smernice o načinu ocenjevanja učinkovitosti sistemov javnega alarmiranja z različnimi načini prenosa, (2) Poročilo o najboljših praksah držav članic za podporo definicije ustrezne širokopasovne storitve.

Vprašanja bo možno posredovati tudi na daljavo, preko Twitterja z oznako #BERECpublic ali preko spletne pošte: press@berec.europa.eu. Prenos dogodka bo zagotovljen na spletni strani BEREC, posnetek pa bo kasneje objavljen na Youtube kanalu. Za fizično udeležbo na dogodku je potrebna predhodna registracija.

Originalna novica je na voljo na povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava