Prosto delovno mesto

V Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije razpisujemo prosto delovno mesto in v svoje vrste vabimo nove sodelavke in sodelavce. Če ste timski, pozitivno naravnani, prožni, motivirani, delavni, učljivi in predani skupnim ciljem, ki izhajajo iz poslanstva agencije, vas vabimo, da se nam pridružite.

Ponujamo vam:

  • strokovno izzivalno in ustvarjalno delo v dinamičnem timu strokovnjakov;
  • aktivno sodelovanje pri izvrševanju nalog sektorja iz katerega je razpisano prosto delovno mesto 
  • možnost stalnega izobraževanja in osebnega razvoja.

Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujete objavljene pogoje, nampo elektronski pošti na naslov info.box@akos-rs.si pošljite svoj življenjepis v obliki Europass ter motivacijsko pismo, in sicer do 25. maja 2023 za delovno mesto Področni podsekretar  (m/ž) (št. A08-04).  

Razpisano prosto delovno mesto:

Področni podsekretar (m/ž) (št. A08-04)  v  Sektorju za regulacijo trga železniškega prometa

V motivacijskem pismu razložite svoj pogled na razvoj področja iz domene delovnega mesta, na katerega se prijavljate. Pismo naj ne bo daljše od ene A4-strani in naj vsebuje tudi razlago, zakaj se želite pridružiti agenciji, kje vidite svoj bodoči prispevek k izpolnjevanju njenih ciljev in katere so vaše zaposlitvene prednosti.

Vloga na razpisano delovno mesto mora obvezno vsebovati naziv s številko delovnega mesta, na katerega se prijavljate, ter reference, iz katerih bodo razvidna znanja in veščine, ki so potrebna za razpisano delovno mesto.

Na podlagi prispelih vlog bo agencija izbrala kandidate, s katerimi bo opravila razgovore ter po potrebi preizkus znanja in psihološki test.

 

 

Deli vsebino

Aktualne novice

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava