E-novice in RSS

Prijava na e-novice

Če želite prejemati naše novice, vpišite svoje podatke in označite, da se strinjate s pogoji obdelave osebnih podatkov. Po e-pošti vam bomo nato pošiljali redna obvestila z delovnega področja agencije.

Za prijavo je obvezen vpis vseh polj, sicer prijava ne bo mogoča.E-pošta:
Ime in priimek:
Varnostno preverjanje:
Vnesite prikazane besede v polje.
Potrditev Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov ter spodnjimi pogoji obdelave osebnih podatkov.

Pogoji obdelave osebnih podatkov

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve, Stegne 7, 1000 Ljubljana, ki jo zastopa direktorica mag. Tanja Muha, bo vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov) uporabljala izključno za namene pošiljanja novic in obvestil s področja dela agencije na podlagi vaše privolitve. Navedenih osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi ali organizaciji, prav tako jih bomo z ustreznimi ukrepi varovali pred zlorabo in nepooblaščeno uporabo.

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli brezplačno in na enostaven način odjavite ter prekličete svojo privolitev, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do preklica privolitve. Kontaktirate nas lahko po e-pošti, navadni pošti ali na drug način. Kontaktni podatki so na povezavi.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali dokler bomo za to imeli vašo privolitev. V primeru, da se odjavite od prejemanja novic, bomo vaše osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja nepovratno izbrisali. Prav tako bomo prenehali obdelovati vaše osebne podatke in jih izbrisali, če bomo prejeli obvestilo o neaktivnosti vašega elektronskega poštnega predala.

Kot posameznik imate pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov ter popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev ter imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. V primeru kršitve vaših pravic se lahko s pritožbo obrnete na Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije.

Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov so objavljeni na povezavi.

RSS kanali
Končni uporabniki [ Naroči ]
Telekomunikacije [ Naroči ]
Elektronski mediji [ Naroči ]
Radijski spekter [ Naroči ]
Pošta [ Naroči ]
Železnice [ Naroči ]
Vse novice [ Naroči ]
Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije
Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 583 63 00
F: 01 511 11 01
E: info.box@akos-rs.siUradne ure:
PON - PET 9:00 - 11:00
SRE - 13:00 - 14:00
Uradne ure po telefonu:
PON - PET 9:00 - 14:00

© 2014 AKOS. Vse pravice pridržane.